ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Μιχάλης Στιβαχτάρης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2000 ως εγκαταστάτης προϊόντων Πυρόσβεσης, Κατάσβεσης και Πυρανίχνευσης στην Χαλκιδική.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που αποκτήθηκε λειτούργησε ως παρακαταθήκη η οποία σε συνδυασμό με το ανήσυχο πνεύμα του κ. Στιβαχτάρη για ολοκληρωμένες και καθετοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα προς την αγορά οδήγησε το 2005 στην ίδρυση της εταιρείας Στιβαχτάρης Μ & Σια ΟΕ με έδρα στην Νέα Καλλικράτεια κάτω από την εμπορική ονομασία FIRE SAFETY CENTER . Με την απόκτηση το ίδιο έτος των απαραίτητων πιστοποιητικών από την πολιτεία ολοκληρώθηκαν οι προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας όπως και το συνολικό πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να υλοποιηθεί το όραμα του κ. Στιβαχτάρη για διαχρονικά θετικά αποτελέσματα τόσο για την εταιρεία όσο και για την ασφάλεια των πελατών της.

Το 2008 η εταιρεία δημιουργεί 2ο κατάστημα μεγέθους 60τμ σε κεντρικό σημείο στον Πολύγυρο (κοντά στον Σταθμό Πυροσβεστικής).

Το 2010 η πορεία της επιχείρησης παρουσιάζει ανοδική πορεία σε μία δύσκολη περίοδο για την αγορά ο κ. Στιβαχτάρης οραματίζετε την δημιουργία ενός δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων Πυρόσβεσης και Πυροπροστασίας.

Το 2011 σε συνεργασία με την FC&D The Development Experts σχεδιάζει το νέο δίκτυο, καθώς επίσης και όλες τις απαραίτητες υποδομές για αυτό. Η επιχείρηση σε ιδιόκτητο χώρο 5.000 τμ προχωρά σε μία σημαντική επένδυση στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ Λακκώματος όπου δημιουργούνται οι εγκαταστάσεις του εργαστηρίου επανελέγχου φιαλών χαμηλής πίεσης, μία σύγχρονη γραμμή εμφιάλωσης, Αποθήκη, Aίθουσες σεμιναρίων για τους συνεργάτες καθώς και τα Κεντρικά Γραφεία του Δικτύου.

Την ίδια χρονιά το κατάστημα του Πολυγύρου μετατρέπεται σε συνεργασία Franchising ενώ επίσης δημιουργείται με Franchising το 3ο κατάστημα στα Νέα Μουδανιά ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση δημιουργίας ενός καθετοποιημένου δικτύου καταστημάτων πυρόσβεσης με άμεση εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές στην Χαλκιδική.

Η μητρική εταιρεία Στιβαχτάρης Μ &Σια ΟΕ ως πιστοποιημένο κέντρο επανελέγχου φιαλών χαμηλής πίεσης και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και το δίκτυο FIRE SAFETY CENTER με την συνεχή εκπαίδευση των μελών, την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών και τις ανταγωνιστικές τιμές εξασφαλίζει και διασφαλίζει κάθε πελάτη στην Χαλκιδική και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

 

ΕΡΓΑ
Η εταιρεία μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία για την προστασία της περιουσία των πελατών της μέσα από εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης, πρόληψης και καταστολής πυρκαγιάς, μελέτες πυρασφάλειας πυράντοχων θυρών, εγκατάστασης υγραερίων, ανανέωσης πιστοποιητικών, αναγόμωσης και συντήρησης πυροσβεστήρων, εγκατάσταση συναγερμών CCTV, φωτισμού ασφαλείας, εγκατάστασης κατάκλισης με σωληνώσεις πρεσσαριστές γαλβανιζέ και ινοξ.
Έχει αναλάβει εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε Bιομηχανίες, Νοσοκομεία, Δημόσιους χώρους, Σχολεία, ξενοδοχεία κάθε μεγέθους, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφετέριες, εστιατόρια, στον αερολιμένα Θεσσαλονίκης, ενώ έχει υποστηρίξει το Πυροσβεστικό Σώμα και την ΕΜΑΚ καθώς επίσης και εθελοντικούς συλλόγους πυροπροστασίας (ΕΣΕΠΑ).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ
Μέλος του Συλλόγου Πυροπροστασίας Ελλάδας

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
Χαλκιδικής του οίκου BONPET
Χαλκιδικής Univel Cooper Safety SA
Xpress Sprinklers System
Χαλκιδικής MOBIAK AE
Ελλάδας για Eurotubi για PressFittings System

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Olympia Electronics,
Maistrali Group,
Πυρόσβεση Πιτσικούλη Ελ.-Σωκιανός Κ. ΟΕ
EuroSafe Μπαζίκος Κωνσταντίνος,
EVAL AE,
JEF,
Giuliani Anello Srl,
Noventa AE,
ΓΕΤΗΛ Νάζος,
FIRE FORMULA, E M APOSTOLOU Ltd,
Υδρονομή,
Pella AE,